Het Land van OAK Spring Edition 2021

Een lange, sombere winterslaap. Eenzaam, uitzichtloos en lastig vol te houden. Je snakt naar sociale contacten, leuke dingen doen en genieten van je vrijheid. De dagen zijn kort, de zon laat zich amper zien en er is weinig leuks om naar uit te kijken. Met elkaar hopen we op spoedig betere tijden.

Hopelijk komt er snel een einde aan deze vreselijke nachtmerrie. Met deze gedachte in ons hoofd zijn wij bij OAK Wine & Food weer volop aan het werk gegaan om voor de tweede keer een mooie en gezellige wijnfair neer te zetten. Het Land van OAK Spring Edition gaat jou weer opvrolijken!

Op 13, 14, 15 en 16 mei 2021 openen wij opnieuw de poorten van Het Land van OAK, middenin het centrum van Zwolle. Kom samen met jouw wine- en foodfriends naar dit smakelijke evenement en haal de schade van de afgelopen maanden in. Laat je smaakpapillen kennis maken met nieuwe smaken, dans (als het mag) op de lekkerste beats en drink de heerlijkste lente wijnen.

‘Celebrate Spring!’ in Het Land van OAK

 Het Land van OAK open zijn poorten over:

Programma

Het Land van OAK wordt opgedeeld in verschillende shifts om zo een nodig coronaproof evenement te kunnen organiseren. De indeling is als volgt;

Donderdag 13 mei 2021
16.00-22.00 uur

Vrijdag 14 mei 2021
12.00-15.00 uur (Business Shift)
16.00-22.00 uur
DJ’s 21.00-00.30 uur

Zaterdag 15 mei 2021
12.00-17.30 uur
18.00-23.00 uur
DJ’s 21.00-00.30 uur

Zondag 16 mei 2021
12.00-16.30 uur
17.00-21.30 uur
Closing act 21.00-23.00 uur

ENTREE

Een entreeticket kost € 22,50. Hiervoor krijgt je een kristallen wijnglas dat naderhand mee naar huis mag. Het glas wordt gevuld met een heerlijk Cava met daarbij een oester. Daarnaast krijgen bezoekers een munt om het eerste proefglas wijn te halen bij één van de wijnbars. Ook ontvangen zij een strippenkaart, met hierop verschillende wijn-spijs combinaties. Eén strip kost €5 en hiervoor krijgt iedere bezoeker een klein hapje en een proefglaasje wijn bij één van de stands. Is de strippenkaart vol, dan krijgen ze bij een volgend bezoek aan onze wijnbar een fles Carramimbre Verdejo CADEAU bij bestelling van een Borrelplank XL.

WINE & FOOD

In Het Land van OAK staan diverse wine- en foodstands. Bezoekers kunnen hier terecht voor verschillende gerechtjes variërend van diverse kazen, vleeswaren, Thais streetfood, vegan food, hotdogs, chocolade etc. Daarnaast worden er ruim 40 verschillende Europese (lente/zomer) wijnen geschonken. Kortom: voor elk wat wils!

ENTERTAINMENT

Meer info volgt

Masterclasses

Binnenkort meer info

Coronaproof

Om aan alle corona-richtlijnen te voldoen treffen wij passende maatregelen. Deze zullen wij t.z.t. met jullie delen. Wij waarderen jullie medewerking.


Disclaimer

  1. In geval van annulering van het festival kan iedereen met een toegangsbewijs voor het festival dit ticket meenemen naar een volgende editie. Deze datum wordt door de organisatie vastgesteld. In het geval dat er geen alternatieve datum meer beschikbaar is, wordt het geld gerestitueerd of in overleg op een persoonlijk tegoed geboekt.
  2. Indien een bezoeker, om welke reden dan ook, geen gebruik maakt van een toegangsbewijs is dit voor eigen rekening. (ook corona gerelateerde klachten)
  3. Na het online afrekenen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Deze dien je uit te printen of op een mobiel mee te nemen.
  4. Bij slechtweer zal het festival door gaan en zullen we het festivalterrein zoveel mogelijk overdekken. Mochten er extreme weersomstandigheden ontstaan, dan zijn wij niet in staat om het gehele programma te verplaatsen.